v-prodeji-je-vykonny-pracovni-notebook-lenovo-thinkpad-p50
Novinka V prodeji je výkonný pracovní notebook Lenovo ThinkPad P50

V prodeji je výkonný pracovní notebook Lenovo ThinkPad P50

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 3. 2016 13:30 1

Řada P od Lenovo zatím obsahuje pouze dva modely: větší 17,3palcový P70 a menší 15,6palcový P50. Oba notebooky dostaly do vínku výkonný hardware a přináší tak maximální výkon pro práci s náročnými aplikacemi.

Reklama

O pohon ThinkPadu P50 se stará procesor Intel Xeon E3-1500M v5 postavený na architektuře Skylake, který může být doplněn o až 64GB operační paměť DDR4 s frekvencí až 2 133 MHz. Co se týče datového prostoru, tak notebook nabízí dva SATA sloty pro 2,5palcové HDD či solid-state disky do maximální kapacity 2 TB a jeden slot pro PCIe SSD s kapacitou až 1 TB.

Veškeré informace z operačního systému Windows se uživatelům zobrazují na 15,6palcovém IPS displeji v rozlišení 3840 × 2160 px (4K), ale na výběr výrobce dává i zobrazovače s rozlišením jen Full HD, přičemž jeden má dotykovou vrstvu.

Vzhledem k profesionálnímu zaměření řady P nepřekvapí přítomnost grafické karty nVidia Quadro. Dále je počítač vybaven čtyřmi porty USB verze 3.1, konektorem Displayport, HDMI konektorem verze 1.4, čtečkou paměťových karet a modulem Bluetooth verze 4.1. Jedním portem je zastoupeno i rozhraní Thunderbolt 3.

Potěší také podsvícená klávesnice odolná proti polití s ergonomickým designem a touchpadem, kalibrační senzor X-Rite Pantone či systém chlazení Flex Performance Cooling, který využívá dvou ventilátorů.

Notebook Lenovo ThinkPad P50 prošel armádním testováním podle standardů Mil-SPEC se zaměřením na vysokou odolnost a získal zároveň i certifikaci v rámci Independent Software Vendor (ISV). Na našem trhu je dostupný za cenu začínající na 55 164 Kč včetně DPH.

- Výkonnný notebook Lenovo ThinkPad P70 dorazil do Česka

V prodeji je výkonný pracovní notebook Lenovo ThinkPad P50
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Lenovo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama