zenfone-max-zaujme-baterii-s-velkou-kapacitou-a-slusnym-fotoaparatem
Novinka ZenFone Max zaujme baterií s velkou kapacitou a slušným fotoaparátem

ZenFone Max zaujme baterií s velkou kapacitou a slušným fotoaparátem

Mirek Kočí

Mirek Kočí

3. 3. 2016 09:30 1

Asus uvedl na český trh smartphone ZenFone Max (ZC550KL), jehož největší předností je akumulátor s kapacitou 5 000 mAh, což by mělo stačit na několik dnů provozu. Novinku lze zároveň využívat i jako power banku pro nabíjení dalších zařízení.

Reklama

Nejnovější člen řady ZenFone je vybaven 5,5palcovým IPS displejem s HD rozlišením opatřeným krycím sklem Gorilla Glass 4 zajišťujícím lepší ochranu před poškrábáním i poškozením v důsledku pádu. Tempo telefonu udává čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon 410 společně se 2 GB RAM a nechybí ani podpora českých mobilních sítí LTE pro rychlé stahování dat (až 150 Mb/s).

Baterie má nadprůměrnou kapacitou 5 000 mAh – podle výrobce lze se ZenFonem Max telefonovat až 37,6 hodiny a až 32,5 hodiny brouzdat po webu. Krom toho mobil zaujme i další praktickou předností v podobě funkce power banky, se kterou můžete napájet ostatní mobilní zařízení, pokud jim dochází šťáva.

Hlavní fotoaparát dostal rozlišení 13 Mpx a technologii automatického ostření pomocí laseru. Čelní kamerka pro pořizování selfie a videohovorů je pětimegapixelová. Pro úložení dat poslouží 16GB úložiště, které lze dále rozšířit pomocí microSD karet (s kapacitou až 64 GB). Konektivní výbavu zastupují technologie WiFi 802.11 b/g/n, WiFi Direct a Bluetooth 4.0.

ZenFone Max navíc také podporuje funkci dualSIM, díky níž můžete využívat dvě SIM karty současně. V Česku se telefon prodává v bílé a černé barvě za 5 990 Kč s DPH.

Zdroj: Asus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama