do-prodeje-miri-kovovy-elegan-huawei-mate-8-jaka-je-cena
Novinka Do prodeje míří kovový elegán Huawei Mate 8. Jaká je cena?

Do prodeje míří kovový elegán Huawei Mate 8. Jaká je cena?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 3. 2016 10:00

Huawei vzal segment phabletů ztečí a připravil jeden z nejlepších modelů této kategorie. Mate 8 má výbornou výbavu, příkladné zpracování a spolu s iPhony jeden z nejlépe fungujících senzorů otisků prstů. V České republice se přerostlý telefon prodává v singleSIM i dualSIM variantě za cenu kolem 15 tisíc korun. Na výběr je stříbrné a šedé provedení.

Reklama

Mate 7 byl jedním z nejpovedenějších phabletů, tedy kříženců smartphonů a tabletů. Do této kategorie spadá i nástupce Mate 8, a to především díky obřímu šestipalcovému displeji. Ten je opět typu IPS a má rozlišení Full HD (1 920 × 1 080 px), což je i dnes plně dostačující. Pohonným ústrojím smartphonu je sada Kirin 950, kterou doplňují 3 GB RAM a 32GB úložiště, které lze rozšířit paměťovkami (až o 128 GB). Varianta Mate 8 se 4 GB RAM a 64 GB paměti se na našem trhu neprodává.

Telefon běží na operačním systému Android 6.0 Marshmallow s nadstavbou EMUI 4.0 a energii mu dodává uživatelský nevyměnitelný 4000mAh akumulátor. Mezi další přednosti Mate 8 patří hlavní fotoaparát s rozlišením šestnáct megapixelů (použit je čip Sony IMX298 a objektiv má světelnost f/2.0), podpora všech u nás používaných LTE pásem či bleskurychlý snímač otisků prstů.

Do prodeje míří kovový elegán Huawei Mate 8. Jaká je cena?
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama