apple-meni-plany-novy-ctyrpalcovy-iphone-se-o-tyden-opozdi
Apple Novinka Apple mění plány, nový čtyřpalcový iPhone se o týden opozdí

Apple mění plány, nový čtyřpalcový iPhone se o týden opozdí

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 3. 2016 11:00

Společnost Apple chystá na březen tiskovou konferenci, na které bude odhalovat novinky s logem nakousnutého jablka. K vidění by měly být hned dvě. Čtyřpalcový iPhone 5 se a menší verze iPadu Pro. Původně se spekulovalo o datu 15. března, ale vše je nakonec jinak. Respektovaný novinář John Paczowski z Buzzfeed tvrdí, že keynote proběhne o šest dnů později, tedy 21. března.

Reklama

Nový iPhone se má být menší než poslední generace chytrých telefonů od Applu s označením 6s. Obrazovka bude čtyřpalcová, novinka tedy bude v podstatě stejně velká jako stařičký iPhone 5, což koneckonců potvrdily už dříve uniklé snímky. Proti pětce má být ale nový model citelně výkonnější, v podstatě má jít o kombinaci technických dovedností iPhonů 6 a 6S.

Výkon mobilu má udávat procesor A9, dále nemá chybět čtečka otisků, podpora platebního systému Apple Pay nebo funkce Live Photos. Displej s technologií 3D touch nový iPhone nedostane.

Na stejné tiskové konferenci by měl Apple představit také 9,7palcový iPad Pro s procesorem A9X a nové řemínky pro chytré hodinky Watch.

Apple mění plány, nový čtyřpalcový iPhone se o týden opozdí
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Buzzfeed

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama