alcatel-pop-4-stylova-stredni-trida-ktera-umi-zaujmout
Novinka Alcatel Pop 4: Stylová střední třída, která umí zaujmout

Alcatel Pop 4: Stylová střední třída, která umí zaujmout

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 3. 2016 08:30

Firma Alcatel představila na veletrhu Mobile World Congress v Barceloně kromě vlajkové řady Idol 4 také novou sérii Pop 4, kam spadají chytré telefony střední třídy.

Reklama

Stylová řada Pop 4 zahrnuje celkem tři modely - Pop 4, Pop 4+ a Pop 4S, které jsou svými funkcemi zaměřeny na mladší generace. Novinky charakterizuje tenký profil (7,99 mm), IPS displeje a přední fotoaparát s bleskem pro selfie. Nechybí ani podpora LTE sítí pro rychlé stahování dat.

Modely Pop 4 a Pop 4+ mají ve výbavě pětipalcový HD displej, 8Mpx hlavní fotoaparát a vpředu 5Mpx kamerku, disponující širokým zorným úhlem a bleskem, pro skupinové selfie záběry. Pop 4S pak jde ještě dál - jeho 13Mpx fotoaparát a 5Mpx přední kamera nabízejí rychlé zaostřování (PDAF), větší snímač pro jasnější fotky a také duální blesk.

Telefony Pop 4 a Pop 4+ pohání čtyřjádrový procesor Snapdragon 210, u Popu 4S pak tempo udává osmijádrový Mediatek Helio P10. Tento nejlépe vybavený model celé řady má dále ve výbavě 5,5palcový Full HD displej, čtečku otisků prstů a podporuje standard LTE kategorie 6, který umožňuje datové přenosy s rychlostí až 300 Mbps. Také oba jeho sourozenci si rozumí se všemi v Česku a na Slovensku používanými LTE frekvencemi (kategorie 4/přenosová rychlost až 150 Mbps).

Nové smartphony Alcatelu se na český a slovenský trh dostanou v jarních měsících a výrobce k nim bude nabízet také nezměrné množství výměnných krytů, například z kůže, dřeva nebo kartáčovaného kovu. Doporučené ceny jednotlivých modelů budou ještě upřesněny. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama