elephone-s3-bezrameckovy-displej-android-6-0-a-slusna-vybava-za-hubicku
Novinka Elephone S3: Bezrámečkový displej, Android 6.0 a slušná výbava za hubičku

Elephone S3: Bezrámečkový displej, Android 6.0 a slušná výbava za hubičku

Mirek Kočí

Mirek Kočí

29. 2. 2016 10:00 2

Čínský výrobce Elephone v poslední době uvádí jeden povedený telefon za druhým. Nejnovějším přírůstkem do portfolia firmy bude model S3, který má veškeré předpoklady pro to, aby se stal úspěšným. Nabídne bezrámečkový displej a bytelné kovové tělo, ale přitom bude relativně malý, takže se pohodlně vleze do kapsy u kalhot, a nebude stát majlant.

Reklama

Příchod přístroje Elephone S3 se kvapem blíží a i proto nás společnost zásobuje videi, ve kterých se snaží nalákat potenciální kupce. Podle dostupných zpráv smartphone přinese 5,2palcový displej s Full HD rozlišením 1 920 × 1 080 pixelů, což znamená jemnost 423 ppi. Hnacím motorem by měl být osmijádrový procesor Helio P10 (MT6755), který obsahuje dva clustery po čtyřech jádrech ARM Cortex-A53. Jeden cluster má takt pouhých 1,1 GHz pro úsporný provoz, druhý pak 2,0 GHz po dostatečný výkon. O vykreslování grafiky ve hrách se postará čip Mali T860 s frekvencí 700 MHz.

Procesor bude mít k dispozici 3 GB operační paměti a 16GB vnitřní úložiště. Uživatelský prostor bude navíc rozšiřitelný prostřednictvím microSD karet. Operačním systémem bude Android 6.0 Marshmallow. Poslední známá informace hovoří ještě o přítomnosti 2500mAh baterie.

Elephone S3 bude uveden na trh během března v černé a bílé barvě s cenovkou kolem 150 dolarů (4 300 Kč).

Zdroj: Elephone

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama