asus-travelair-n-externi-disk-pro-mobily-s-vydrzi-az-8-hodin
Apple Novinka Asus Travelair N: Externí disk pro mobily s vydrží až 8 hodin

Asus Travelair N: Externí disk pro mobily s vydrží až 8 hodin

Mirek Kočí

Mirek Kočí

18. 1. 2016 12:30

Společnost Asus představila malý externí USB 3.0 disk, do jehož nevelkého pouzdra se vměstnal i akumulátor, bezdrátový modul a čtečka SD karet. Travelair N umí vytvořit vlastní WiFi síť, ke které se můžete připojit z mobilu nebo počítače, a sdílet až 1 TB dat. Navíc automaticky zazálohuje obsah každé vložené SD karty, což oceníte na dovolené.

Reklama

Podle specifikace výrobce disk vydrží až 8 hodin nepřetržitě streamovat multimédia do většiny mobilních přístrojů a jeho pohotovostní doba dosahuje až 12 hodin na jedno nabití. Šifrování WPA2 zaručuje spolehlivou ochranu a zabezpečení uživatelského obsahu. Aby se zařízení také snadno vypořádalo s nástrahami častého přenášení, disponuje stupněm krytí IP43, což mu zaručuje odolnost vůči náhodnému polití nebo postříkaní vodou.

Travelair N umožňuje sdílet multimédia a soubory mezi různými smartphony a tablety bez ohledu na to, zda využívají jako operační systém iOS, Android nebo jde o zařízení Kindle Fire. Po připojení disku pomocí kabelu s koncovkou USB 3.0 mohou uživatelé spravovat svůj obsah také z počítače PC nebo Macu.

Zařízení se v Česku a na Slovensku prodává za 4 499 Kč, resp. 165 euro s DPH. Zákazníci navíc získají k nákupu jako dárek dvoupásmový router střední třídy Asus RT-AC51U s rychlým standardem WiFi 801.11ac.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama