benchmark-antutu-prozradil-specifikace-smartphonu-samsungu-galaxy-s7-edge
Novinka Benchmark AnTuTu prozradil specifikace smartphonu Samsungu Galaxy S7 Edge

Benchmark AnTuTu prozradil specifikace smartphonu Samsungu Galaxy S7 Edge

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

12. 1. 2016 12:45 2

Oficiální uvedení nové vlajkové lodi Samsungu se blíží.  Společně s tím se jako houby po dešti rojí dohady o její hardwarové specifikaci. Postupně se tak dozvídáme prakticky všechny důležité údaje,  o což se nyní přisadila i aplikace AnTuTu.

Reklama

Benchmark AnTuTu potvrdil prakticky všechny dosavadní údaje a k tomu dodal informace o fotoaparátu a úhlopříčce displeje.

Pokud dění kolem Samsungu Galaxy S7 Edge sledujete, určitě víte, že by mělo jít zařízení poháněné čipsetem Snapdragon 820 a 4 GB paměti RAM, které by mělo běžet na Androidu 6.0 Marshmallow s TouchWizem. Jak je u Samsungu zvykem, zařízení by mělo být dostupné ve 3 verzích – se 32 GB, 64 GB a 128 GB vnitřní paměti. 

Benchmark AnTuTu prozradil specifikace smartphonu Samsungu Galaxy S7 Edge
i Zdroj: PCTuning.cz

Co se týče nových informací, AnTuTu prozradilo, že Samsung Galaxy S7 Edge bude mít 5,1palcový displej s QHD rozlišením a dvojici fotoaparátů – přední s rozlišením 5 Mpx, zadní potom s 12 Mpx a s clonou f/1.7 na lepší záběry ve špatných světelných podmínkách. 

Hodně se spekulovalo o možnosti, že Samsung Galaxy S7 Edge přijde se slotem pro microSD karty, ale tato informace se nakonec jeví spíše nereálně.

Oficiálního představení nové vlajkové lodi Samsungu se dočkáme na začátku MWC 2016. 

Zdroj: Sam Mobile

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama