zacne-se-samsung-galaxy-s7-prodavat-v-breznu
Novinka Začne se Samsung Galaxy S7 prodávat v březnu?

Začne se Samsung Galaxy S7 prodávat v březnu?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 12. 2015 20:30 2

Podle uniklého snímku z prezentace operátora China Mobile bude příští generace špičkového Galaxy S od Samsungu uvedena na trh v březnu. Dřívější zprávy, které uváděly, že se telefonu dočkáme už začátkem roku, se tak zřejmě nenaplní.

Reklama

Ještě před nedávnem představoval Samsung své vrcholné modely v květnu. Loni už představil modely Galaxy S6/S6 edge na přelomu února a března. A stejná situace by se měla zopakovat i příští rok. Nový vrcholný Samsung by měl být uveden zhruba v termínu, kdy se v Barceloně uskuteční tradiční veletrh MWC. V prodeji se pak má objevit o několik týdnů později.

Z informací několika na sobě nezávislých zdrojů jihokorejský výrobce uvede opět dvě verze svého nového top modelu. Standardní „plochou“ variantu tedy znovu doplní provedení se zaobleným displejem.

Chystané telefony mají mít obdobně jako nový iPhone 6s displej citlivý na sílu dotyku. Dále zahraniční servery v souvislosti s Galaxy S7 zmiňují duální fotoaparát s rozlišením dvacet megapixelů, procesor Exynos 8 Octa 8890 vyrobený 14nanometrovou technologií FinFET či podporu paměťových karet. Právě absence slotu pro microSD karty byla řadou majitelů S6 s S6 edge velmi kritizována.

Zdroj: GSMArena

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama