staci-kliknout-a-bezplatne-misto-na-onedrive-vam-zustane
Apple Novinka Stačí kliknout a bezplatné místo na OneDrive vám zůstane

Stačí kliknout a bezplatné místo na OneDrive vám zůstane

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 12. 2015 11:30 4

Před měsícem jsme vás informovali, že Microsoft od příštího roku výrazně sníží objem volných dat ve službě OneDrive. Změny se dotknou rovněž uživatelů s neplaceným prostorem – současných 15 GB se sníží na třetinu. Stávající i noví zákazníci tak budou moci zdarma využívat jen 5 GB, což je v dnešní době směšná kapacita.

Reklama

Oznámení Microsoftu změnit podmínky pro OneDrive vyvolalo obrovský ohlas po celém světě. Například na webu UserVoice svou nespokojenost s tímto krokem vyjádřilo více než 75 tisíc lidí a zřejmě i kvůli tomu americký softwarový gigant od svého původního rozhodnutí nakonec částečně ustoupil.

Uživatelé nyní mají možnost ponechat si základní kapacitu 15 GB a dalších 15 GB pro automatické ukládání fotografií, podmínkou je potvrzení odkazu na webových stránkách. Učinit tak ale musí nejpozději 31. ledna 2016.

Od začátku února již bude Microsoft poskytovat zdarma pouze 5 GB bez možnosti rozšíření. V platnosti nadále také zůstává snížení nekonečného prostoru pro předplatitele Office 365 na 1 TB.

Zdroj: WC

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama