v-cr-se-zacinaji-prodavat-rychle-flash-disky-hyperx-savage
Novinka V ČR se začínají prodávat rychlé flash disky HyperX Savage

V ČR se začínají prodávat rychlé flash disky HyperX Savage

Mirek Kočí

Mirek Kočí

18. 11. 2015 12:30 2

Flash disk HyperX Savage je zajímavý především tím, že dosahuje vysokých přenosových rychlostí. Výrobce uvádí až 350 MB/s pro čtení a 250 MB/s pro zápis. Novinka je dispozici v kapacitách 64 GB, 128 GB a 256 GB. Podle výrobce je díky rozhraní USB 3.1 Gen. 1 (USB 3.0), kterým disponuje, ideální volbou pro uživatele, kteří chtějí, aby přesuny jejich souborů trvaly co nejkratší dobu.

Reklama

Vzhled disku HyperX Savage charakterizuje design se štíhlým černým pouzdrem a kovově rudý emblém HyperX. Nechybí zde ani praktický otvor na poutko pro připevnění například na klíče. „Z tohoto USB disku pro hráče a počítačové nadšence máme skutečně radost, protože plně využívá možností nově zaváděného standardu rozhraní USB 3.1 Gen 1, které se obvykle označuje jako USB 3.0,“ řekla Valentina Vitolo, ředitelka divize flash produktů divize HyperX pro EMEA.

USB flash disk HyperX Savage má pětiletou záruku a bezplatnou technickou podporu. V České republice se prodává s kapacitou 64 GB od 1 130 Kč. Za 128GB model zákazníci zaplatí nejméně 1 990 Kč. Nejdražší je provedení v kapacitě 256 GB, u něj cena začíná na 3 331 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama