na-ceskem-trhu-se-zacaly-oficialne-prodavat-chytre-hodinky-huawei-watch
Novinka Na českém trhu se začaly oficiálně prodávat chytré hodinky Huawei Watch

Na českém trhu se začaly oficiálně prodávat chytré hodinky Huawei Watch

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 11. 2015 19:30 2

Společnost Huawei uvádí na český trh chytré hodinky Watch. Dostupné jsou od dnešního dne v distribučních sítích prodejců Alza, Electro World a Mobil Pohotovost za maloobchodní cenu 9 990 Kč včetně DPH. K dispozici je stříbrná varianta s koženým páskem.

Reklama

Hodinky Huawei Watch, které si odbyly premiéru na veletrhu Mobile World Congress v Barceloně, jsou ode dneška dostupné i českým zákazníkům. Ty lákají na 1,4palcový dotykový AMOLED displej chráněný proti poškrábání safírovým sklíčkem a odolné tělo z nerezové oceli. Kruhový displej má rozlišení 400 × 400 bodů a hustotu zobrazení 286 ppi. Ciferník dosahuje tradiční velikosti běžných náramkových hodinek (průměr 42 mm) a uživatelé jej mohou snadno vyměnit za jakýkoliv jiný klasický řemínek s 18mm šířkou.

Hodinky jsou vybaveny funkcemi upozornění na příchozí hovory, SMS nebo e-maily, funkcí pro vyhledání ztraceného telefonu, senzorem srdečního rytmu, gyroskopem, akcelerometrem, barometrem, bezdrátovým spojením se sluchátky pomocí Bluetooth, podporou stahování hudby pro offline poslech. Přehrávání hudby lze spustit hlasovým příkazem, stejně tak lze ovládat třeba navigaci.

Díky bezdrátovému propojení se sluchátky pomocí Bluetooth a podpoře stahování hudby pro offline poslech jsou Huawei Watch vhodné například pro fitness aktivity či outdoor. Přehrávání hudby lze spustit hlasovým příkazem, stejným způsobem mohou uživatelé ovládat navigaci. Praktická je rovněž funkce pro vyhledání ztraceného telefonu. Díky systému Android Wear jsou hodinky kompatibilní se systémy Android a iOS.

Huawei Watch jsou v ČR dostupné za maloobchodní cenu 9 990 Kč včetně DPH v distribučních sítích Alza, Electro World a Mobil Pohotovost. K dispozici je stříbrná varianta s černým koženým páskem. Jako příslušenství si zájemci mohou dokoupit pásek z nerezové oceli – Stainless Steel Link.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama