coolpad-ma-vlasti-powerbanku-s-kapacitou-10-400-mah
Apple Novinka Coolpad má vlastí powerbanku s kapacitou 10 400 mAh

Coolpad má vlastí powerbanku s kapacitou 10 400 mAh

Mirek Kočí

Mirek Kočí

14. 11. 2015 21:00 5

Coolpad Big Boy nezískal svůj název pro nic za nic. Je to totiž přenosná externí baterie s vysokou kapacitou 10 400 mAh, která vám na cestách dobije telefon, tablet nebo jiné elektronické zařízení. V ČR bude k dostání od pondělí 16. listopadu za cenu 549 Kč.

Reklama

Powerbanka používá 2A vysokorychlostní samonabíjecí technologii a na sto procent své kapacity se dokáže nabít za 6 hodin. Její tělo se vyznačuje tenkým profilem a obloukovitým designem, díky němuž se dobře drží v ruce. Výrobce uvádí, že kryt je frézovaný CNC stroji z hliníkové slitiny, která se používá v leteckém průmyslu.

Když je Big Boy v plné síle, zvládne dobít až čtyřikrát telefon Coolpad Porto (1 800 mAh), třikrát zařízení Coolpad Modena (2 500 mAh) a až dvakrát tablet s kapacitou baterie 4 490 mAh.

Baterie samozřejmě není lakomá a ráda dodá šťávu i telefonům ostatních výrobců či dalším zařízením, jako jsou digitální fotoaparáty a kamery, kapesní hry, apod. Big Boy nenechá ve štychu ani vaše kamarády. Má totiž dva USB porty, takže pokud bude třeba, bez problémů dobije i více než jedno zařízení současně.

Coolpad Big Boy bude k dostání od pondělí 16. listopadu za cenu 549 Kč v barvách Champagne a Silver v prodejní síti Electro World.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama