huawei-g7-plus-full-hd-displej-skener-otisku-prstu-a-lte
Novinka Huawei G7 Plus: Full HD displej, skener otisků prstů a LTE

Huawei G7 Plus: Full HD displej, skener otisků prstů a LTE

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

8. 11. 2015 23:00

Čínská společnost Huawei představila smartphone G7 Plus. Toto zařízení vychází ze staršího  modelu Ascend G7. Ten ovšem prakticky ve všech ohledech alespoň o fous vylepšuje.

Reklama

Huawei G7 Plus je 5,5palcový smarpthone s Full HD displejem. Zařízení pohání procesor Snapdragon 615, kterému pomáhají 3 GB paměti RAM. Aplikace a hry si budeme moci uložit do 32GB vnitřního uložiště, z nějž si pro sebe něco uzme předinstalovaný Android 5.1 Lollipop s nadstavbou EMUI 3.1.

Huawei G7 Plus: Full HD displej, skener otisků prstů a LTE
i Zdroj: PCTuning.cz

Přislíbená je také funkce dual SIM a konektivita LTE, která umožní rychlé surfování po internetu. Milovníky fotografií pak určitě potěší kvalitní 13MPx zadní fotoaparát s dvojtónovým bleskem a 5MPx přední fotoaparát určený pro videohovory a snímání selfie. Nakonec nesmíme zapomenout ani na skener otisků prstů, který přispěje zase k větší bezpečnosti.

Dostupnost Huawei G7 Plus je aktuálně potvrzená pouze v Číně a Thajsku. Zde by měl stát přibližně 330 dolarů (cca 8000 korun). Doufejme, že se dostane i k nám do Evropy. Jedná se totiž o velmi zajímavé zařízení. No ne?

Zdroj: Android Authority

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama