htc-predstavila-smartphone-one-e9s
Novinka HTC představila smartphone One E9s

HTC představila smartphone One E9s

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

8. 10. 2015 12:15

Tchajwanská společnost bez větší pozornosti uvedla na trh pravděpodobného nástupce smartphone Desire 820. Jedná se o zařízení s názvem One E9s, který je podle názvu vylepšenou verzí modelu One E9. 

Reklama

HTC One E9s je vybavený čipsetem MediaTek MT6752M. Ten obsahuje osmijádrový procesor, z nichž každé jádro pracuje na frekvenci 1,5 GHz. Zařízení se může dále pochlubit 2 GB paměti RAM, 16 GB vnitřní paměti, z čehož si pro sebe něco uzme blíže nespecifikovaná verze Androidu. Pro případy, kdy by vám vnitřní uložiště nestačilo je připraven slot pro microSDXC paměťové karty, jimiž ho můžete rozšířit až o další 2 TB.

HTC představila smartphone One E9s
i Zdroj: PCTuning.cz

HTC One E9s je 5,5 zařízení s rozlišením 1280 × 720 pixelů a klasickým HTC designem. Smartphone je dále vybavený Bluetooth 4.1, GPS, Wi-Fi 802.11b/g/n, LTE, USB 2.0 portem a 3,5mm stereo audio Jackem. To všem doplňuje výstup pro kvalitní zvuk HTC Boom Sound s Dolby Audio Surround.

Smartphone je vybaven také dvojicí fotoaparátů, z nichž přední je 4MPx a zadní 13MPx. Zadní fotoaparát přitom dokáže nahrávat videa ve Full HD.

Za zmínku nakonec stojí 2600 mAh baterie a funkce „dual SIM“, díky níž můžete používat současně dvě různé SIM karty.

Více informací o HTC ONE E9s najdete na stránkách výrobce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama