kancelarsky-balik-office-uz-vyuziva-vice-jak-miliarda-lidi
Novinka Kancelářský balík Office už využívá více jak miliarda lidí

Kancelářský balík Office už využívá více jak miliarda lidí

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

28. 9. 2015 15:30

Společnost Microsoft spustila zajímavou internetovou stránku „Microsoft by the Numbers“. Jak je patrné už z názvu, na ní uveřejnila několik zajímavých čísel týkajících se vybraných produktů společnosti.

Reklama

Z uvedených informací je patrné třeba to, že kancelářský balík Microsoft Office si na své iPhony, iPady a Androidy stáhlo přes 100 milionů uživatelů, že Windows 10 už je nainstalovaný na více jak 75 milionech zařízení nacházejících se ve 192 zemích světa, že Skype Translator dokáže přeložit vaši hlasovou konverzaci již do šesti světových jazyků včetně angličtiny, španělštiny, němčiny, italštiny a mandarínštiny a nebo že Microsoft Office využívá přes 1,2 miliardy lidí (přibližně každý sedmý člověk na planetě).

Vedle poměrně seriózních informací se pak dozvíte i odlehčené zprávy, například že zaměstnanci Microsoftu v Redmondu každoročně sní na 984 000 porcí hranolek.

Kancelářský balík Office už využívá více jak miliarda lidí
i Zdroj: PCTuning.cz

Pokud si uvedené informace chcete prohlédnout všechny a v přehlednější podobě, neváhejte a navštivte stránky Microsoft by the Numbers.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama