volte-od-t-mobile-jiz-podporuji-i-dalsi-smartphony
Novinka VoLTE od T-Mobile již podporují i další smartphony

VoLTE od T-Mobile již podporují i další smartphony

Mirek Kočí

Mirek Kočí

13. 9. 2015 21:30 1

K Samsungu Galaxy S5 – prvnímu telefonu s podporou technologie VoLTE, kterou T-Mobile spustil jako první operátor v ČR a čtvrtý v Evropě - přibyly modely Microsoft Lumia 640 LTE, Sony Xperia Z3 a Sony Xperia Z3 Compact, Samsung Galaxy S6 a Samsung Galaxy S6 Edge. Aktualizace firmwaru, která je pro VoLTE verzi nutná, byla již u nových telefonů ze strany výrobců zahájena.

Reklama

VoLTE umožňuje IP hovory v síti LTE, čímž odpadá přepínání ze 4G do některé ze sítí starší generace k uskutečnění hlasového hovoru. Zákazník se tak zbaví zejména několikasekudové prodlevy před spojením hovoru. Další výhodou je lepší kvalita hovoru a nižší spotřeba energie pro volání, respektive delší výdrž baterie smartphonu. Důležité je také zmínit, že volání v LTE síti nespotřebovává datový limit a není za něj účtován žádný příplatek.

Volání přes VoLTE v síti operátora T-Mobile je zatím k dispozici pouze zákazníkům s paušály. Uživatelé předplacených karet Twist a služby Privátní podnikové sítě budou k VoLTE připojeni později.

Více informací o VoLTE najdete zde.

Zdroj: T-Mobile

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama