htc-pripravuje-spolecne-s-ondrejem-neffem-bezplatny-kurz-mobilniho-fotografovani
Novinka HTC připravuje společně s Ondřejem Neffem bezplatný kurz mobilního fotografování

HTC připravuje společně s Ondřejem Neffem bezplatný kurz mobilního fotografování

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 9. 2015 23:00 3

Díky společnosti HTC máte nyní možnost naučit se lépe fotit svým mobilním telefonem. Známý výrobce pořádá akci zvanou Škola mobilní fotografie s Ondřejem Neffem, zakladatelem vůbec prvního českého internetového deníku Neviditelný pes a autorem převážně sci-fi románů. Interaktivní seminář se v Praze uskuteční již příští úterý, tedy 15. září.

Reklama

Účastníci semináře v první části získají přehled o Deseti pravidlech kultivované fotografie, které Ondřej Neff opírá o svůj Metodický sešit. Ten dostanou všichni účastníci akce. V další části se zaměří na specifika fotografování se smartphonem včetně ovládání fotoaparátu přes displej, plného manuálního nastavení, ale i panoramatické nebo HDR fotografie. Chybět nebude ani část o úpravě fotografií nebo užitečných aplikacích. Lektor klade důraz na praxi, takže seminář je proložen praktickými cvičeními. Poznatky si bude možné ověřit i na fotografování modelky.

Účastníci mohou fotit svými telefony. Na místě si ale pochopitelně budou moct vyzkoušet i vlajkové modely ze stáje HTC (One M9 & One M9+). Škola mobilní fotografie proběhne 15. 9. od 17:30 v Revoluční 17 v HTC Hubu. Pro účast na interaktivním semináři se stačí registrovat zde.

Zdroj: HTC TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama