tak-preci-samsung-galaxy-note-5-dostane-slot-pro-microsd-karty
Novinka Tak přeci! Samsung Galaxy Note 5 dostane slot pro microSD karty

Tak přeci! Samsung Galaxy Note 5 dostane slot pro microSD karty

Mirek Kočí

Mirek Kočí

24. 7. 2015 19:00

Chystaný Galaxy Note 5 je jedním nejočekávanějších smartphonů letošního roku. Dosud nepotvrzené spekulace mu připisují skvělou výbavu, ve které nemá chybět výkonný procesor, skvělý fotoaparát, vystřelovací stylus a podle posledních zpráv také slot pro microSD karty.

Reklama

Podle korejského portálu Business Korea Samsung pátou generaci svého phabletu Galaxy Note představí 13. srpna na samostatné akci v New Yorku, údajně proto, aby získal strategickou výhodu oproti konkurenčnímu Applu, který iPhony 6S a 6S Plus předvede až v září. Pokud k tomu skutečně dojde, bude to první rok, kdy Samsung u vlajkové lodi použije strategii jejího uvolnění v kratší lhůtě. Až doposud nejnovější generaci Galaxy Note totiž představoval tradičně při zahájení berlínského veletrhu IFA na začátku září.

Model Galaxy Note 5 by měl do vínku dostat skvělou výbavu, která nabídne Super AMOLED displej s rozlišením QHD a bezvadnými pozorovacími úhly i výkonný čipset Exynos 7422, tedy vylepšený čip Exynos 7420, který používají modely Galaxy S6 a S6 edge. Fotografie bude možné pořizovat dvojicí fotoaparátů s rozlišením 5 Mpx (čelní) a 16 Mpx (hlavní). Dobíjení 4100mAh baterie má být realizováno skrze nový reverzibilní konektor USB Type-C. Součástí páté generace Galaxy Note by měl být také vylepšený stylus S-Pen s unikátním mechanismem, který pero dokáže vysunout na dotykové gesto.

Předpokládá se, že na chystané tiskové konferenci společně s Galaxy Note 5 Samsung představí i zvětšený model Galaxy S6 edge s přídomkem Plus a chytré hodinky Gear A.

Tak přeci! Samsung Galaxy Note 5 dostane slot pro microSD karty
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama