na-podporu-recka-se-rozjela-dalsi-crowdfundingova-kampan-tentokrat-s-realnym-cilem
Novinka Na podporu Řecka se rozjela další crowdfundingová kampaň, tentokrát s reálným cílem

Na podporu Řecka se rozjela další crowdfundingová kampaň, tentokrát s reálným cílem

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

15. 7. 2015 12:30 8

Crowdfundingové sítě typu Kickstarter či IndieGoGo nám občas přinesou pořádné překvapení. A teď nemluvíme o technologických zázracích moderní doby. Před několika dny se na IndieGoGo například rozjela crowdfundigová kampaň na záchranu Řecka, bohužel tato kampaň měla nereálný cíl – pokrýt celý dluh této země, tedy 1,6 miliard eur. Tuto částku se samozřejmě vybrat nepodařilo, lidé přispěli „pouze“ necelými dvěma miliony. Peníze z kampaně se tedy vrátily mezi lidi, to však zakladatele kampaně neodradilo. Na IndieGoGo se tak projekt na záchranu Řecka objevil znovu, nyní s reálným cílem 1 milion eur.

Reklama

Stejně jako v původní crowdfundingové kampani i v její nové verzi jsou lidé podle své štědrosti odměňováni různými Řeckými produkty. 

Na podporu Řecka se rozjela další crowdfundingová kampaň, tentokrát s reálným cílem
i Zdroj: PCTuning.cz

Za příspěvek v hodnotě 3 € dostanete pohlednici, za příspěvek v hodnotě 10 € dostanete lahev Ouza, za 25 € potom láhev řeckého vína a nakonec za 5000 € dovolenou v Athénách. V případě prvních tří položek si navíc musíte uhradit poštovné, v případě dovolené jste potom limitováni pouze na lety v rámci Evropské Unie.

Na kontě kampaně na podporu Řecka aktuálně je 216 778 €, které byly vybrány od 10 490 lidí. Do konce kampaně zbývá 6 dní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama