chteli-byste-vyvijet-hry-novy-balicek-od-humble-bundle-vam-pomuze
Novinka Chtěli byste vyvíjet hry? Nový balíček od Humble Bundle vám pomůže!

Chtěli byste vyvíjet hry? Nový balíček od Humble Bundle vám pomůže!

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

9. 7. 2015 12:30 4

Charitativní organizace Humble Bundle spustila další akci. Ta je zajímavá tím, že se nesoustřeďuje na hráče, ale na tvůrce her. V rámci slevové akce s názvem Humble Game Making Bundle totiž koupíte vybrané vývojářské nástroje.

Reklama

Za cenu, kterou určíte sami, dostanete Game Dev Starter PAck, Stencyl: Indie Edition 1-Year License, kupón na 90% slevu na koupi RPG Makeru, Humble Bundle Starter DLC Pack, Indie Game Maker Contest 14 Finalist Pack a Labyrinthine Dreams.

Chtěli byste vyvíjet hry? Nový balíček od Humble Bundle vám pomůže!
i Zdroj: PCTuning.cz

Pokud zaplatíte vyšší cenu, než je průměrná aktuálně zaplacená částka na jednoho člověka (aktuálně 10,98 dolarů), dostanete ke kouskům výše dostanete navíc ještě RPG Maker VX Ace Deluxe Edition, Game Charakter Hub, Humble Bundle Sci-Fi DLC Pack, Humble Bundle New DLC Pack + kredit v hodnotě deset dolarů do Game Dev Fort, Aveyond: Lord of Twilight, Crimzon Cover WORLD IGNITION a několik dalších položek, které do balíčku přibydou až časem.

A nakonec kompletní balíček včetně nadstavbových položek App Game Kit 2, Spriter Pro, Sprite Lamp, Humble Bundle Fantasy DLC PAck a Goats On A Bridge dostanete za pevnou cenu 12 a více dolarů.

Vedle toho jsou pak na Humble Bundle k dispozici dvě položky zcela zdarma, pouze za vyplněný e-mail.

Akce Humble Game Making Bundle potrvá dalších 12 dní. Vedle to pak v obchodě Humble Bundle seženete desítky zlevněných DRM-free her.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama