zacal-se-prodavat-chytry-velkoformatovy-displej-benq-st550k
Novinka Začal se prodávat chytrý velkoformátový displej BenQ ST550K

Začal se prodávat chytrý velkoformátový displej BenQ ST550K

Mirek Kočí

Mirek Kočí

11. 6. 2015 22:00 1

Společnost BenQ rozšiřuje portfolio velkoformátových displejů Digital Signage o model ST550K. 55palcový chytrý displej s 4K rozlišením 3 840 × 2 160 pixelů nabízí úzký rámeček, aplikace X-Sign usnadňující tvorbu obsahu a správu displeje, software MDA a operační systém Android s širokými možnostmi připojení.

Reklama

Novinka od BenQu je vybavena vlastním operačním systémem Android a širokou škálou užitečných aplikací, jako jsou WPS Office, webový prohlížeč nebo multimediální přehrávač. Není tak třeba instalace dalších dodatečných programů pro přehrávání. K zobrazení obsahu, resp. přístupu k datům, lze využít: přehrávání z USB, konektivitu MHL či bezdrátové zobrazení s BenQ QCast.

Software MDA umožňuje uživatelům snadnou správu několika displejů propojených v lokální síti. Kromě pohodlí nabízí tento klient i další funkce, např. centrální monitorování, možnost vypnout displeje atd. Aplikace X-Sign pak zase pomáhají podnikům přizpůsobit, upravovat, spravovat a přehrávat jakýkoli digitální obsah od poslední slevové akce až po produktový katalog nebo nabídku jídel a nápojů. Uživatelé mají zároveň k dispozici: okamžité zobrazení (Plug-and-Play) s integrovaným přehrávačem X-Sign, více než 30 šablon pro bezproblémovou tvorbu obsahu a jeho následnou editaci a dálkový ovladač pro usnadnění ovládání

Chytrý displej BenQ ST550K má elegantní a štíhlý vzhled s rozměry 124 × 72 × 8 cm. Dle výrobce je vhodný do každého typu obchodu, ať už jde o moderní kavárnu nebo sofistikovaný butik. Prodávat se začíná za doporučenou koncovou cenu 34 990 Kč s DPH v České republice a 1 279 eur s DPH na Slovensku.

Začal se prodávat chytrý velkoformátový displej BenQ ST550K
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama