htc-desire-626g-dual-sim-jde-do-prodeje-jaka-je-cena
Novinka HTC Desire 626G Dual SiM jde do prodeje. Jaká je cena?

HTC Desire 626G Dual SiM jde do prodeje. Jaká je cena?

Mirek Kočí

Mirek Kočí

1. 5. 2015 20:30 2

Společnost HTC uvede na český trh nový model Desire 626G. Smartphone s podporou dvou SIM přijde se zaobleným designem a příjemnými rozměry, díky kterým dobře padne do ruky. Na českém trhu se objeví 7. května v bílé a modré barvě. Dostupný bude u mobilních operátorů a prodejců elektroniky za doporučenou maloobchodní cenu 6 690 Kč.

Reklama

HTC Desire 626G Dual SIM je zástupce střední třídy chytrých telefonů se starším Androidem 4.4 KitKat a uživatelskou nadstavbou Sense. O jeho výkon se postará osmijádrový čip MediaTek 6752 na frekvenci 1,7 GHz, který si poradí se streamováním filmů, hrami či prohlížením fotek a webových stránek. Procesoru by měl asistovat 1 GB RAM. Hudbu, videa či aplikace bude možné ukládat na integrované 8GB úložiště, které lze dále rozšířit microSD kartou s kapacitou až 32 GB.

Milovníkům focení nebo krátkých videí Desire 626G Dual SIM nabídne zadní 13Mpx fotoaparát a přední 5Mpx kamerku. Selfies, běžné fotky i 1080p  videa tak zvládne s přehledem. Pořízené snímky bude navíc možné snadno upravovat prostřednictvím sady Eye Experience. Displej nového HTC má úhlopříčku pět palců a HD rozlišení 1 280 × 720 obrazových bodů.

Co se týče konektivity, tak telefon podporuje HSPA sítě do rychlosti 42 Mb/s. Na internet se připojíte i přes WiFi a/b/g/n, k dispozici bude také Bluetooth 4.0. Na technologie jako NFC a LTE však zapomeňte. Příliš radosti neudělá ani baterie s podprůměnou kapacitou 2 000 mAh, o žádného rekordmana ve výdrži určitě nepůjde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama