alcatel-pixi-3-8-3g-je-telefonujici-tablet-pro-nenarocne
Novinka Alcatel Pixi 3 (8) 3G je telefonující tablet pro nenáročné

Alcatel Pixi 3 (8) 3G je telefonující tablet pro nenáročné

Mirek Kočí

Mirek Kočí

23. 4. 2015 08:30

Alcatel představil cenově dostupný tablet Pixi 3 (8) 3G. Určen je méně náročným uživatelům, kteří hledají zařízení na cesty s podporou mobilního internetu a GPS navigací. Další jeho velkou výhodou je, že si s ním zavoláte.

Reklama

Nový tablet společnosti Alcatel pohání dvoujádrový procesor, který bez problémů rozpohybuje operační systém Android 4.4 KitKat. Operační paměť má kapacitu 1 GB, uživatelská 4 GB a lze ji rozšířit pomocí microSD karet o dalších 32 GB

Pokud si budete chtít prohlížet fotky, podívat se na film nebo zabrousit na internet, oceníte velký osmipalcový displej. Jeho rozlišení je 1280 × 800 pixelů. Díky WiFi připojení a slotu na SIM kartu navíc můžete být online neustále. Na cestách se hodí také 2Mpx kamera sloužící k pořizování rychlých momentek nebo GPS navigace. Pro videohovory slouží zabudovaná přední kamera s rozlišením 0,3 Mpx.

Pomocí tabletu můžete přepínat i programy v televizi přes zabudovaný infraport, podobně jako u dálkového ovládání. Stejným způsobem lze ovládat i další zařízení, jako je DVD přehrávač nebo domácí audiosystém.

Doporučená cena tabletu Pixi 3 (8) 3G, který se již v Česku a na Slovensku začal prodávat, je 2 990 Kč, resp. 109,99 euro s DPH. Součástí balení je také vyměnitelný zadní kryt v atraktivní žluté barvě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama