philips-221b6qpyeb-monitor-s-technologiemi-flicker-free-a-powersensor
Novinka Philips 221B6QPYEB: Monitor s technologiemi Flicker Free a PowerSensor

Philips 221B6QPYEB: Monitor s technologiemi Flicker Free a PowerSensor

Mirek Kočí

Mirek Kočí

9. 4. 2015 10:30 1

Společnost MMD uvedla na český a slovenský trh nový monitor Philips, který je navržen tak, aby uživateli maximálně usnadnil jeho každodenní práci.

Reklama

Pod označením Philips 221B6QPYEB v obchodech najdeme 21,5palcový model s Full HD rozlišením 1 920 × 1 080 px a AH-IPS panelem, který by měl být zárukou jasného obrazu s živými barvami a širokými pozorovacími úhly (178°/178°). Pohodlí uživatele zajistí ergonomická SmartErgoBase, díky níž lze monitor výškově nastavit, natočit i naklonit přesně podle aktuálních potřeb. Únavu očí při každodenní práci snižuje technologie Flicker Free, maximální pohodlí při čtení zase zajišťuje nízký rámeček nad stolem.

K monitoru lze připojit další zařízení nejen prostřednictvím USB hubu se čtyřmi porty, ale také díky DisplayPortu, VGA a DVI-D vstupům. Chybět nemohou ani zabudované dva dvouwattové stereo reproduktory.

Ekologičnost monitoru dokládá řada mezinárodních ocenění a také využití technologie PowerSensor. Ta v řeči marketingového oddělení výrobce šetří údajně až 80 % nákladů na energii, protože zjišťuje přítomnost uživatele a automaticky sníží jas monitoru v případě, že uživatel odejde od stolu.

Nový monitor Philips 221B6QPYEB je již na českém a slovenském trhu dostupný za 4 860 Kč/177 eur bez DPH a poplatků.

Philips 221B6QPYEB: Monitor s technologiemi Flicker Free a PowerSensor
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama