youtube-spusti-novou-streamovaci-sluzbu-bude-urcena-e-sportu
Novinka YouTube spustí novou streamovací službu, bude určená e-sportu

YouTube spustí novou streamovací službu, bude určená e-sportu

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

26. 3. 2015 11:00

Ačkoliv má YouTube za sebou nevydařenou akvizici Twitch.tv, na poli streamování to ještě nevzdal. Podle dobře obeznámených zdrojů prý videogigant pilně pracuje na vlastní alternativně, která bude zaměřená právě na stále populárnější e-sportovní klání.

Reklama

YouTube přitom těží ze starého projektu YouTube Live, který společnost stáhla začátkem minulého roku kvůli nedostatku zájmu. Streamovací služba pro e-sporty by se dokonce měla jmenovat stejně, tedy YouTube Live. Náplň streamů by pak měla vypadat úplně stejně, jako náplň streamovací televize Twitch. Zdali YouTube nabídne nějaké svěží novinky, které by potenciálně mohly přilákat uživatele, zatím nevíme.

YouTube spustí novou streamovací službu, bude určená e-sportu
i Zdroj: PCTuning.cz

„Pro nově vypadající YouTube Live bude hnací silou hraní a e-sport. Jakmile Google začne službu promovat a navazovat partnerství s některými e-sportovními událostmi, pro uznávané streamery se objeví nové příležitosti a rekordní čísla sledovanosti e-sportu ještě narostou.“ prozradil jeden z utajovaných zdrojů pro web DailyDot.

 

Novinku YouTube Live Google nejspíše představí během jara/léta, konkrétně na I/O v květnu, či na E3 v červnu. Oznámení YouTube Live bude dost možná doprovázet vydání speciální mobilní aplikace.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama