steam-pokud-si-hru-nestahnete-muzete-ji-do-14-dnu-vratit
Novinka Steam: Pokud si hru nestáhnete, můžete ji do 14 dnů vrátit

Steam: Pokud si hru nestáhnete, můžete ji do 14 dnů vrátit

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

19. 3. 2015 17:00 6

Společnost Valve, která je v poslední době kritizována za opravdu velmi špatnou zákaznickou podporu, vykročila vstříc platným zákonům Evropské Unie. Nově zákazníkům dává příležitost produkty zakoupené na internetu vrátit do 14 dní bez udání důvodu. Má to ovšem jeden podstatný háček!

Reklama

Abyste hru mohli vrátit a tudíž dostali peníze zpět, nesmíte si ji stáhnout do svého počítače. Už postup Applu, který uživatelům nejprve dal možnost vrátit zboží do 14 dnů bez udání důvodu, aby ji následně opět velmi rychle zakázal, poukazuje na to, že opatření Valve je na místě. Valve se tak zkrátka brání všem chytrákům, kteří by si hru stáhli, do 14 dnů ji odehráli a při jejím vrácení žádali peníze zpět.

Steam: Pokud si hru nestáhnete, můžete ji do 14 dnů vrátit
i Zdroj: PCTuning.cz

Možnost vrácení peněz za hru pořízenou na Steamu včetně toho, že o své právo na vrácení peněz přicházíte ve chvíli, kdy si hru stáhnete (a tudíž protistrana začne plnit svou část dohody), je samozřejmě obsaženo v nových podmínkách použití služby Steam. Tyto podmínky kromě toho říkají, že pokud si uživatel bude měnit svou IP adresu se záměrem nakupování obsahu z jiných regionů. Touto cestou tedy cesta taky nevede.

Zdroj: Steam

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama