v-novem-humble-bundle-najdete-shadowrun-returns-the-inner-world-costume-quest-vvvvvv-a-dalsi-hry-pro-android-a-pc
Novinka V novém Humble Bundle najdete Shadowrun Returns, The Inner World, Costume Quest, VVVVVV a další hry pro Android a PC

V novém Humble Bundle najdete Shadowrun Returns, The Inner World, Costume Quest, VVVVVV a další hry pro Android a PC

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

18. 3. 2015 12:30

Na stránkách Humble Bundle se v průběhu dnešní noci objevila nová nabídka. Jedná se o sedm her ve verzích pro počítače i zařízení s Androidem.

Reklama

Za cenu jakou si určíte sami (minimálně 1 dolar) dostanete logickou hru Tetrobot and Co., arkádové hry VVVVVV a Titan Attacs! a navrch adventuru The Inner World. Pokud zaplatíte více jak průměrnou, na jednoho člověka zaplacenou částku (aktuálně je to 4,92 dolaru), k výše zmíněným hrám dostanete ještě dobrodružnou hru Costume Quest, karetní hru Ironclad Tactics a ještě několik her, které do balíčku přibydou později. Za cenu 10 a více dolarů dostanete všechno výše jmenované a k tomu RPG Shadowrun Returns navíc.

V novém Humble Bundle najdete Shadowrun Returns, The Inner World, Costume Quest, VVVVVV a další hry pro Android a PC
i Zdroj: PCTuning.cz

Akce potrvá více jak 13 dní. Část výtěžku jako obvykle poputuje na charitu, v tomto případě na Americký červený kříž a na příspěvkovou organizaci Electronic Frontier Foundation. Více informací získáte na stránkách Humble Bundle.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama