asus-predstavil-multimedialni-notebooky-n551-s-kvalitnim-zvukem
Novinka Asus představil multimediální notebooky N551 s kvalitním zvukem

Asus představil multimediální notebooky N551 s kvalitním zvukem

Mirek Kočí

Mirek Kočí

26. 2. 2015 12:00

Asus uvedl na český trh notebook N551 z řady N, která je zaměřena na multimediální zábavu. Novinka se nabízí hned v několika konfiguracích, společným jmenovatelem všech modelů je Full HD displej a elegantní design s povrchovou úpravou z broušeného kovu a soustřednými kruhy na víku.

Reklama

Modely N551 jsou vybaveny 15,6" IPS displeji s Full HD rozlišením (1920 × 1080 bodů), které nabízejí horizontální a vertikální pozorovací úhly až 178 stupňů, vysoký jas a kontrast. K většímu pohodlí při práci na počítači využívá nová řada antireflexní panely, které pomáhají snížit únavu očí způsobenou rozptylujícími odrazy světla v jasném prostředí. Technologie Splendid pak automaticky upravuje barevný gamut, teplotu barev a přesnost barevného podání. 

Výkon zajišťují novince procesory Intel Core čtvrté generace, případně AMD ve spolupráci se samostatnou grafickou kartou Geforce série GTX 800, resp. AMD FX7600. Multimediálnímu zaměření notebooku odpovídá také další výbava v čele s reproduktory s technologií SonicMaster Premium od Bang & Olufsen ICEpower a také externí subwoofer s výkonem 11 wattů dodávaný v balení.

Počítače jsou rovněž vybaveny multidotykovým touchpadem s podporou gest a klávesnicí, která je podsvícená a její jas je možné regulovat, takže můžete pracovat za jakýchkoli světelných podmínek. Uživatelé jistě ocení i technologii okamžitého probuzení, jež umožňuje bleskově obnovit činnost notebooku během pouhých dvou sekund.

Cena modelu N551 začíná v Česku na 24 999 Kč s DPH. Ve druhém čtvrtletí roku bude nabídka rozšířena o další konfigurace zahrnující grafické karty Geforce GTX 950M.

Asus představil multimediální notebooky N551 s kvalitním zvukem
i Zdroj: PCTuning.cz

 

Asus představil multimediální notebooky N551 s kvalitním zvukem
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Asus

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama