herni-pocitac-asus-rog-20-miri-do-prodeje-zname-cenu
Novinka Herní počítač Asus ROG 20 míří do prodeje. Známe cenu

Herní počítač Asus ROG 20 míří do prodeje. Známe cenu

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 2. 2015 21:00 2

Asus začal na českém a slovenském trhu prodávat výkonné stolní počítače G20 ze své herní řady Republic of Gamers (ROG). Nové modely charakterizuje extravagantní design skříně s matně černou povrchovou úpravou, agresivními křivkami, mayskými vzory a nastavitelnými světelnými efekty.

Reklama

Navzdory kompaktní velikosti je model ROG G20 plnohodnotným herním a zábavním PC, který se dodává v řadě různých specifikací. V té nejvýkonnější pro český a slovenský trh je počítač osazen procesorem Intel Core i7-4790 a grafickou kartou GeForce GTX 970, která umožňuje hrát hry až na čtyřech monitorech současně. 

Model G20 není jen výkonný, ale také energeticky účinný. V režimu Eco Energy Mode spotřebovává úsporný systém napájení při nečinnosti zhruba jen 20 W. To lze využít například při stahování větších souborů přes noc. U ROG G20 budete viditelné větrací otvory hledat marně. Místo toho je počítač vybaven řešením chlazení, které využívá přirozeného proudění vzduchu ve skrytém vzduchovém kanálu a dvou vnitřních ventilátorů. 

Desktopy G20 se začínají v Česku a na Slovensku prodávat za cenu od 24 999 Kč, resp. 909 EUR s DPH.

 Herní počítač Asus ROG 20 míří do prodeje. Známe cenu
i Zdroj: PCTuning.cz

 Herní počítač Asus ROG 20 míří do prodeje. Známe cenu
i Zdroj: PCTuning.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama