legendarni-strategii-theme-hospital-si-prave-ted-muzete-stahnout-na-originu-zdarma
Novinka Legendární strategii Theme Hospital si právě teď můžete stáhnout na Originu zdarma

Legendární strategii Theme Hospital si právě teď můžete stáhnout na Originu zdarma

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

20. 1. 2015 23:15 4

Na Originu se objevila další nabídka programu On the House. Jedná se o legendární strategii Theme Hospital. V rámci programu si ji po omezenou dobu můžete stáhnout zdarma. Jakmile ji jednou stáhnete, je nadobro vaše. To znamená, že ji budete moc hrát i poté, co nabídka skončí.

Reklama

Theme Hospital se do srdcí hráčů zapsala nejen slušnými herními mechanikami, ale hlavně bizarními nemocemi, s nimiž se do nemocnice pacienti chodili léčit, a pak také způsoby, jakými jim od nich doktoři pomáhali. Každý pamětník si pravděpodobně vzpomene třeba na pacienta s obrovskou hlavou, jíž doktoři v nemocničním zařízení nafukovali tak dlouho, dokud nepraskla a nevyfoukla se do původního stavu. Ve hře se však našly i další zajímavé nemoci, například neviditelnost atd.

Legendární strategii Theme Hospital si právě teď můžete stáhnout na Originu zdarma
i Zdroj: PCTuning.cz

Theme Hospital na Originu je samozřejmě přizpůsobená moderním operačním systémům, takže ji bez problémů pustíte i na Windows Vista, Windows 7 atd.

Pakliže byste si u hry chtěli zavzpomínat na staré dobré časy, nebo byste chtěli dohnat herní resty, neváhejte a navštivte stránky Originu zde.

Zdroj: Kotaku

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama