dalsi-novinky-od-xiaomi-sluchatka-mi-headphones-a-multimedialni-krabicka-mi-box-mini
Novinka Další novinky od Xiaomi: Sluchátka Mi Headphones a multimediální krabička Mi Box Mini

Další novinky od Xiaomi: Sluchátka Mi Headphones a multimediální krabička Mi Box Mini

Mirek Kočí

Mirek Kočí

17. 1. 2015 11:00

Po včerejším uvedení dvou verzí vlajkové lodi Mi Note uvádí Xiaomi další dva zcela nové produkty. Na trh míří uzavřená sluchátka Mi Headphones a miniaturní Mi Box Mini, s jehož pomocí můžete přenášet z mobilních zařízení bezdrátově obraz do televizoru až v kvalitě Full HD.

Reklama

Světový gigant Xiaomi potvrzuje svoje ambice stát se ještě významnějším hráčem na poli mobilních zařízení a jejich příslušenství. Kromě představení dvou verzí smartphonů představuje další dvě novinky.

Čínský výrobce vstupuje uvedením Mi Headphones do segmentu velkých sluchátek, který se celosvětově stává nejen poslechovou, ale i módní záležitostí. Nová sluchátka míří hodně vysoko, což dokazuje nejen luxusní provedení se zlatými prvky, ale také použití polootevřené akustiky s velkými 50mm membránami z beryllia, impedancí 32 ohmů a postříbřeným kabelem.

Druhou a neméně zajímavou novinkou je zařízení Mi Box Mini, které dokáže bezdrátově přenášet obraz z mobilních zařízení do velkých televizorů, a to až v kvalitě Full HD (zvuk Dolby/DTS audio). Pro snadné ovládání je přístroj dodáván s dálkovým ovladačem. Vzhledem k tomu, že Mi Box Mini může být schovaný za televizorem, komunikuje ovladač se zařízením pomocí bluetooth.

„Obě novinky vnímáme jako další posun společnosti Xiaomi mezi luxusní značky. Novinky jsou velmi atraktivní pro české zákazníky a po zvážení konkurenčního prostředí a stávající nabídky jsme připraveni zajistit všechny náležitosti pro jejich prodej v ČR, včetně CE certifikace,“ říká Daniel Římal, obchodní ředitel společnosti Stark distribution.

 

Zdroj: Start Distribution

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama