silverstone-odhalil-svoji-novou-kompaktni-pc-skrin-formatu-sff-sugo-sg12
Novinka SilverStone odhalil svoji novou kompaktní PC skříň formátu SFF Sugo SG12

SilverStone odhalil svoji novou kompaktní PC skříň formátu SFF Sugo SG12

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

16. 1. 2015 08:00 1

Společnost SilverStone odhalila podobu svého nového přírůstku do série kompaktních PC skříní Sugo. Jedná se o model SG12, který má sice kompaktní formát SFF (small form factor), ale zvládne pojmout základní desky formátu micro-ATX. 

Reklama

Rám skříně je vyrobený z oceli, zatímco její exteriér je tvořený hliníkovými panely. Design skříně je spíše fádní a narušuje ho snad pouze madlo umístěné na čele skříně, které je vyvedené v modré metalízové barvě. Nad tímto madlem je situovaná jedna pozice pro optickou mechaniku plné velikosti, zatímco pod ním se nachází ovládací prvky a I/O panel se dvěma porty USB 3.0 a dvěma audio konektory. 

SilverStone odhalil svoji novou kompaktní PC skříň formátu SFF Sugo SG12
i Zdroj: PCTuning.cz

Do interiéru SG12 můžeme na dno umístit základní desku formátu micro-ATX, kterou lze vybavit až dvěma dlouhými grafickými kartami. Kromě toho nabídne skříň také tři pozice pro 3,5" nebo 2,5" disky. Výrobce však slibuje, že je do interiéru možné nainstalovat až devět 2,5" disků. Pro napájení komponent lze využít napájecí zdroj běžného formátu ATX. 

Vzhledem k celkem malým rozměrům 270 × 212 × 393 mm (š × v × h) není skříň vhodná k instalaci systému vodního chlazení. Nicméně výrobce samozřejmě myslel také na chlazení a proto skříň vybavil odnímatelným držákem, na který můžeme umístit dva 80mm větráky, které by se měly starat o odvod teplého vzduchu od komponent. Pro příjem studeného vzduchu může posloužit další jeden 120mm ventilátor.

SilverStone odhalil svoji novou kompaktní PC skříň formátu SFF Sugo SG12
i Zdroj: PCTuning.cz

SilverStone při prezentaci skříně bohužel zapomněl zmínit cenu a konkrétní datum uvedení na trh. 

Zdroj: Hardware.info

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama