hardwarove-pozadavky-hry-dying-light-byly-odhaleny-zahrajete-si-ji-take
Hardware Novinka Hardwarové požadavky hry Dying Light byly odhaleny, zahrajete si ji také?

Hardwarové požadavky hry Dying Light byly odhaleny, zahrajete si ji také?

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

7. 12. 2014 10:35 9

Minimální a doporučené hardwarové požadavky postapokalyptické zombie akce Dying Light byly odhaleny. Na rozdíl od původních údajů na Steamu, kde u doporučené hardwarové sestavy vývojáři uváděli 16 GB paměti RAM a grafické karty GTX 780 a R9 290 a lepší, byly tyto údaje o něco zmírněny. Takže co tu máme?

Reklama

Jako minimální sestava pro spuštění Dying Light jsou uvedeny počítače se 4 GB paměti RAM a procesory Intel Core i5 2500 nebo AMD FX-8320 a lepšími. K tomu si budete muset připravit alespoň grafickou kartu Nvidia GTX 560 nebo Radeon HD 8670 a lepší, plus 64-bitovou verzi Windows 7 či 8 a 40 GB místa na disku.

Hardwarové požadavky hry Dying Light byly odhaleny, zahrajete si ji také?
i Zdroj: PCTuning.cz

Co se týče doporučené hardwarové sestavy, ta je samozřejmě o něco vyšší, pořád se však nejedná o tak krvavé požadavky, s kterými nás vývojáři seznámili napoprvé. Abyste si Dying Light zahráli opravdu bez sebemenších problémů, budete potřebovat procesor Intel Core i5 4670K, 8 GB paměti RAM a grafickou kartu Nvidia GTX 780 nebo AMD R9 290 či některý z lepších modelů.

Pokud si pamatujete, tyto hardwarové požadavky byly uveřejněny i u akčního RPG Assassins Creed: Unity, které vyšlo před několika týdny. Všichni dobře víme, jak to dopadlo. Bude se situace opakovat?

Zdroj: KitGuru

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama