herni-notebook-asus-g551-z-rady-republic-of-gamers-dorazil-do-ceska
Novinka Herní notebook Asus G551 z řady Republic of Gamers dorazil do Česka

Herní notebook Asus G551 z řady Republic of Gamers dorazil do Česka

Mirek Kočí

Mirek Kočí

2. 12. 2014 23:00 2

Asus začal v Česku nabízet herní notebook G551 z řady Republic of Gamers (ROG). Novinka využívá výkonné procesory Intel Core i5/i7 a grafickou kartu GTX 850M, resp. GTX 860M, takže zvládne i náročné hry.

Reklama

Notebook se vyznačuje povrchem z matně černého broušeného hliníku, červenými zkosenými hranami a podsvíceným logem ROG na víku. Příslušnost k řadě ROG nezapře ani klávesnice z jednoho kusu se speciálně označenými klávesami WASD pro snadnou orientaci a hraní her. Tlačítka jsou podsvícená červenou barvou, aby byla zřetelně viditelná i při tlumeném světle. Podsvícení lze regulovat a přizpůsobit ho aktuálním světelným podmínkám.

Displej o velikosti úhlopříčky 15,6 palce má Full HD rozlišení, speciální úpravu proti odleskům a široké pozorovacími úhly. K notebooku navíc můžete připojit prostřednictvím rozhraní HDMI 1.4 a miniDisplay Port až tři externí monitory.

Počítač pohání procesory Intel Core čtvrté generace (Haswell) a grafické karty GTX 850/860, které s přehledem zvládají moderní hry. Zařízení disponuje také velmi tichým systémem chlazení, který prý účinně odvádí teplo. O zvuk se stará technologie SonicMaster a nástroj AudioWizard s pěti předvolenými režimy.

Hráči získají k notebooku G551 i hodnotné herní příslušenství. Laserovou myš, herní sluchátka s 60mm neodymovými měniči a batoh Gaming Backpack, který pojme i sedmnáctipalcový notebook. Model G551 se v České republice prodává od 24 999 Kč s DPH.

Herní notebook Asus G551 z řady Republic of Gamers dorazil do Česka
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Asus TZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama