stante-se-testery-skype-translatoru-ktery-umoznuje-preklad-hovoru-v-realnem-case
Novinka Staňte se testery Skype Translatoru, který umožňuje překlad hovoru v reálném čase

Staňte se testery Skype Translatoru, který umožňuje překlad hovoru v reálném čase

Mirek Kočí

Mirek Kočí

6. 11. 2014 13:30 2

Vyzkoušejte si revoluční aplikaci na vlastní kůži a podílejte se zároveň také na jejím zdokonalení. Revoluční Skype Translator bude zdarma dostupný všem uživatelům s operačním systémem Windows 8.1, kteří se registrují na stránkách skype.com.

Reklama

„Skype už celé roky boří komunikační bariéry a umožňuje svým uživatelům co možná nejlepší spojení s jejich blízkými. Je proto skvělé, že můžeme nyní představit první verzi revolučního Skype Translatoru, na jehož vývoji se podíleli i vývojáři z pražské pobočky Skype,“ řekl Tomáš Vocetka, ředitel Skype pro Českou republiku.

Aplikace Skype Translator bude v budoucnu překládat mluvené slovo přímo během konverzace z jakéhokoli cizího jazyka. Průlomová aplikace je prozatím k dispozici pouze pro přístroje s operačním systémem Windows 8.1, a to hned v několika světových jazycích.

Intenzivně se pracuje na zajištění kompatibility se všemi operačními systémy a rozšíření nabídky jazyků. Čeští uživatelé Skype se mohou začlenit do malé skupiny vyvolených a registrovat se k odběru první verze Skype Translatoru přes tento odkaz.

 Staňte se testery Skype Translatoru, který umožňuje překlad hovoru v reálném čase
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Skype

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama