unikly-hardwarove-pozadavky-far-cry-4-podivejte-se-jestli-vam-bude-vas-pocitac-stacit
Novinka Unikly hardwarové požadavky Far Cry 4, podívejte se jestli vám bude váš počítač stačit!

Unikly hardwarové požadavky Far Cry 4, podívejte se jestli vám bude váš počítač stačit!

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

5. 11. 2014 23:00 8

Podle serveru KitGuru unikly hardwarové požadavky FPS hry Far Cry 4. Nikoho asi moc nepřekvapí, že se hodně podobají hardwarovým požadavkům Assassin's Creed Unity. To znamená alespoň grafickou kartu NVidia GTX 680 a lepší. Naštěstí pro nás, zatímco požadavky na GPU jsou dost krvavé, požadavky na CPU jsou o poznání nižší.

Reklama

Ale začněme hezky od začátku. Abyste hru vůbec nainstalovali, budete si na disku muset připravit přibližně 30 GB volného místa, což je v porovnání s AC Unity o něco skrovnější potřeba. Další co vám Far Cry 4 neodpustí je 64bitový operační systém, alespoň 4 GB paměti RAM, CPU Intel Core i5-750 nebo AMD Phenom II X4 995 a lepší plus grafickou kartu GTX 460 nebo AMD Radeon HD5850 a lepší

Unikly hardwarové požadavky Far Cry 4, podívejte se jestli vám bude váš počítač stačit!
i Zdroj: PCTuning.cz

Optimální hardwarová sestava pro běh Far Cry 4 by měla mít 8 GB RAM, CPU Intel Core i5 2400S CPU nebo AMD FX-8350 a lepší, plus grafickou kartu GTX 680 s 2 GB VRAM. Jako ekvivalent k této grafice od NVidie Ubisoft uvádí řadu R9 290X, což je ovšem nejspíše chyba. Tato řada grafických karet je v porovnání s GTX 680 mnohem výkonnější. Uvidíme, s čím přijdou oficiální specifikace hry.

Zdroj: KitGuru

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama