dell-uvedl-v-cr-do-prodeje-nove-11-a-13-notebooky-rady-inspiron
Novinka Dell uvedl v ČR do prodeje nové 11" a 13" notebooky řady Inspiron

Dell uvedl v ČR do prodeje nové 11" a 13" notebooky řady Inspiron

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 11. 2014 11:30 6

Dell rozšířil svou nabídku o nové verze notebooku Inspiron ve verzích s 11" a 13" displejem. Technické parametry obou modelů nabízejí slušnou výbavu a jsou snadno konvertibilní a lze je překlopením transformovat ve větší tablet. Příjemný dodatkem je prémiová záruka Dellu Next Business Day.

Reklama

Středně velký model aktuální řady Inspiron se vyznačuje 13,3" Full HD IPS displejem. Uvnitř pevného těla tepe procesor Intel Core i5 4210U ve spolupráci s 8 GB RAM a grafickým čipem Intel HD Graphics 4400. Všechna data a aplikace se musí vměstnat na 500GB SSD s 8GB cache pro zrychlení běhu operačního systému, kterým je Windows 8.1.

V kategorii třináctipalcových notebooků patří Inspiron 13z Touch k těm lehčím a může se pochlubit i dobrou výdrží na baterii, což uživatelé ocení zejména na cestách. Další příjemnou vlastností je možnost překlopení do formy plnohodnotného tabletu. Citlivá vrstva displeje spolehlivě reaguje jak na dotyk prstu, tak kontakt s pasivním stylusem.

Druhý počítač je vybaven dotykovým displejem o úhlopříčce 11,6" s rozlišením 1366 × 768 pixel a čtyřjádrovým procesorem Intel Pentium N3530 taktovaným na frekvenci 2,58 GHz. Paměťovou složku tvoří 4 GB RAM a pevný disk o kapacitě 500 GB. O grafické operace se pak stará nová generace čipu Intel HD. Díky konvertibilní konstrukci je snadné překlopit zařízení do režimu tabletu, a využít tak kvalitní dotykové obrazovky. Nový Inspiron 11z Touch je dodáván s operačním systémem Windows ve verzi 8.1.

Dvojice nových Inspironů sdílí prémiovou službu Next Business Day společnosti Dell, která v případě potíží s přístrojem zaručuje příjezd servisního technika následující pracovní den.

Oba nové notebooky jsou na českém trhu dostupné již nyní. Větší model Inspiron 13z Touch lze pořídit za 19 990 Kč, menší Inspiron 11z Touch se prodává za 11 990 Kč.

Dell uvedl v ČR do prodeje nové 11" a 13" notebooky řady Inspiron
i Zdroj: PCTuning.cz

Dell uvedl v ČR do prodeje nové 11" a 13" notebooky řady Inspiron
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Dell

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama