pokracovani-hry-outlast-bylo-potvrzeno-bude-se-jednat-o-prequel
Novinka Pokračování hry Outlast bylo potvrzeno, bude se jednat o prequel

Pokračování hry Outlast bylo potvrzeno, bude se jednat o prequel

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

25. 10. 2014 17:00 4

Pamatujete si na hororovou hru Outlast, která nás v těle investigativního novináře zavedla do tajemného sanatoria, z něhož jsme se kvůli skrytým hrůzám jen těžko dostávali? A líbila se vám? Potom vás obsah následující novinky zcela jistě potěší. Tvůrci z Red Barrels totiž oficiálně oznámili pravověrné pokračování hry, které ponese všeříkající název Outlast 2.

Reklama

Pokračování hry, při které tuhla krev v žilách bude prequelem prvního dílu, což znamená, že její příběh nás zavede před události prvního dílu. Na rozdíl od prvního dílu by nás však Outlast 2 měl seznámit se zcela jinými charaktery a zároveň nás zavést do trošku jiného prostředí, než bylo sanatorium pro duševně choré v Mount Massive. 

Pokračování hry Outlast bylo potvrzeno, bude se jednat o prequel
i Zdroj: PCTuning.cz

Co se týče žánrového zařazení, samozřejmě opět půjde o hororovou survival hru, která by měla lpět na pomalém a velice opatrném objevování tajemného (a nebezpečného) prostředí a jeho zákonitostí. V tomto směru prý tvůrci mají dokonce schovanou jednu příjemnou specialitku, více však už opravdu neprozradili. Nezbývá nám tak čekat na štědřejší informace, které doufejme budou co nevidět následovat.

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama