htc-pracuje-na-smatphonu-pro-milovniky-selfie-bude-mit-13mpx-celni-fotoaparat
Novinka HTC pracuje na smatphonu pro milovníky selfie, bude mít 13Mpx čelní fotoaparát

HTC pracuje na smatphonu pro milovníky selfie, bude mít 13Mpx čelní fotoaparát

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

5. 10. 2014 16:00 3

Spoustu výrobců chytrých telefonů se v poslední době zaměřilo na zlepšení kvality fotoaparátu. Většinou se však slušného rozlišení a kvalitního objektivu dočká jen zadní fotoaparát. HTC na to jde jinak a svůj chystaný Desire Eye vybavil 13Mpx čelním fotoaparátem.

Reklama

Pokud tedy patříte k vyznavačům selife mánie, bude tento telefon to pravé pro vás. 13Mpx fotoaparát však nebude pouze na čele, ale i na zádi telefonu. Pořídit selfie budete moci také za zhoršených světelných podmínek, protože na čele telefonu najdeme vedle fotoaparátu také vestavěný diodový blesk. 

HTC pracuje na smatphonu pro milovníky selfie, bude mít 13Mpx čelní fotoaparát
i Zdroj: PCTuning.cz

Podle některých spekulací by měl Desire Eye nabídnout 5,2palcový displej s rozlišením Full HD (1920 × 1080 pixelů) a SoC Snapdragon 801 se čtyřmi jádry Krait 400 a grafickým čipem Adreno 330. Další výbava nebude také vůbec špatná. Procesoru budou k dispozici 2 GB operačních pamětí a svá data si budete moci ukládat do 32GB vnitřní paměti. 

Specifikace se ale ve finále mohou lehce lišit, poněvadž HTC prozatím Desire Eye oficiálně nepředstavilo. Není tedy známo ani jeho datum vydání a přirozeně ani cena. 

Zdroj: Hardware.info

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama