alcatel-ukazal-na-ifa-barevne-lte-telefony-pop-2
Novinka Alcatel ukázal na IFA barevné LTE telefony POP 2

Alcatel ukázal na IFA barevné LTE telefony POP 2

Mirek Kočí

Mirek Kočí

8. 9. 2014 19:00

Alcatel představil na veletrhu spotřební elektroniky IFA v Berlíně novou řadu chytrých telefonů POP 2 s podporou LTE. Ta obsahuje pět modelů s různými velikostmi displeje, z nichž každý má k dispozici pět pestrých barevných krytů přímo v balení. Smartphony se ucházejí o pozornost uživatelů, kteří ocení zejména dobrý poměr cena/výkon.

Reklama

Nové modely POP 2 navíc disponují rychlým LTE připojením a obsahují i některé další nadstandardní funkce neobvyklé v kategorii cenově dostupných smartphonů. Veselé barvy ocení zejména teenageři, ale také uživatelé, kteří za telefon nechtějí utratit víc než je nutné.

Všechny smartphony jsou vybaveny procesory Qualcomm Snapdragon 410. Z funkcí zaujme například zrychlovač stahování,  který využívá dvě připojení najednou - 4G LTE a WiFi, čímž zkracuje dobu stahování na absolutní minimum. Nechybí přiblížení jedním prstem nebo aplikace mini-apps, která umožňuje používat nainstalované aplikace, aniž byste je museli spouštět. Samozřejmostí je také vestavěná čtečka QR kódů nebo funkce WiFi display, která uživatelům dává možnost posílat fotky a videa na velkou televizní obrazovku.

Alcatel ukázal na IFA barevné LTE telefony POP 2
i Zdroj: PCTuning.cz

Zdroj: Alcatel

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama