vystupte-z-rady-se-smartphonem-huawei-ascend-g7-ifa-2014
Novinka Vystupte z řady se smartphonem Huawei Ascend G7 [IFA 2014]

Vystupte z řady se smartphonem Huawei Ascend G7 [IFA 2014]

Mirek Kočí

Mirek Kočí

5. 9. 2014 10:30 6

Společnost Huawei v Berlíně představila nový smartphone s Androidem. Ascend G7 vyniká 5,5palcovým HD displejem, konektivitou LTE Cat4 a kvalitním fotoaparátem s rozlišením 13 Mpx.

Reklama

„Na trhu zaplaveném smartphony střední třídy, které vypadají a působí umělohmotně, vyniká Ascend G7 nádherně zpracovaným a elegantním kovovým designem,“ uvedl Richard Yu, generální ředitel Huawei Consumer Business Group.

Ascend G7 je jen 7,6 mm tenký a má hmotnost 165 gramů. Vyrobený je s využitím technologie nanolisování (Nano Molding Technology, NMT), díky které získal kovovou kompaktní konstrukci a štíhlé tělo, které má bohatší povrchovou strukturu a je hladší na dotyk. V obchodech bude novinka dostupná v barvách zahrnujících stříbrnou, šedou a zlatou.

Vystupte z řady se smartphonem Huawei Ascend G7 [IFA 2014]
i Zdroj: PCTuning.cz

Vystupte z řady se smartphonem Huawei Ascend G7 [IFA 2014]
i Zdroj: PCTuning.cz

Srdcem telefonu je výkonný 1,2GHz čtyřjádrový procesor od Qualcomm a pohání jej baterie s kapacitou 3000 mAh. Ascend G7 je vybavený proprietární technologií úspory energie, která nabízí tři úsporné režimy – normální, inteligentní a ultra úsporný. Telefon vydrží na jedno nabití jeden a půl dne intenzivního využívání a na deset procent kapacity baterie dokáže fungovat dalších 24 hodin, slibuje výrobce. Displej smartphonu je 5,5palcový s HD rozlišením 720 × 1 280 pixelů.

Fotoaparáty na najdeme na novém Ascendu celkem dva: 13Mpx zadní s 28mm širokoúhlým BSI objektivem a 5Mpx přední, který bude zárukou kvalitních selfie. Mobil poskytuje navíc vylepšené funkce úpravy fotografií, včetně manuálního zaostření pro úpravu rozostřených snímků, a nezávislého měření expozice pro fotografie za slabého osvětlení. Fotoaparát nabízí i funkce retuše obličeje při natáčení ve videorežimu.

Ascend G7 se na trhu objeví s novou verzí uživatelského rozhraní EMUI 3.0, které usnadňuje obsluhu jednou rukou a nabídne nový vzhled celého softwarového rozhraní.Doporučená maloobchodní cena Ascendu G7 na českém trhu bude 7 990 Kč vč. Smartphone má být v ČR dostupný během října u všech velkých online prodejců a ve volné distribuci v šedé barvě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama