msi-vydava-svuj-novy-tablet-s100-s-procesorem-intel-bay-trail-t-a-windows-8-1
Novinka MSI vydává svůj nový tablet S100 s procesorem Intel Bay Trail-T a Windows 8.1

MSI vydává svůj nový tablet S100 s procesorem Intel Bay Trail-T a Windows 8.1

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

9. 8. 2014 09:00

Před nedávnem jsme Vám přinesli první střípky informací o chystaném tabletu od MSI. Nyní výrobce tento tablet chystá uvést na trh, tudíž odhalil jeho kompletní specifikace. 

Reklama

Tablet může působit jako 3-in-1 zařízení díky dodávané klávesnici, pomocí níž můžeme tablet proměnit v notebook a který zároveň slouží jako ochranný kryt. Společně s krytem a klávesnicí je hmotnost zařízení 890 gramů.  Ale pojďme na specifikace samotného tabletu. MSI S100 má 10,1palcový displej s rozlišením 1280 × 800 pixelů, který využívá typ panelu IPS. Díky tomu se můžeme těšit na slušnou reprodukci barev a dobré pozorovací úhly. 

MSI vydává svůj nový tablet S100 s procesorem Intel Bay Trail-T a Windows 8.1
i Zdroj: PCTuning.cz

Uvnitř tabletu tepe čtyřjádrový procesor Intel Atom Z3740DS z řady Bay Trail-T s frekvencí 1,33 GHz. Procesoru sekundují 2 GB operačních pamětí DDR3L. Grafický výkon pak samozřejmě zajišťuje iGPU Intel HD Graphics 7. generace. Vnitřní úložiště nabídne prostor 64 GB, který je možné rozšířit pomocí microSD karty. V interní paměti je samozřejmě předinstalovaný také zmíněný operační systém, který kapacitu o něco snižuje. Jedná se o OS Windows 8.1, v němž se lze snadno pohybovat díky 10bodovému dotykovému displeji. Zda se dočkáme i některého kancelářského balíčku Office výrobce neprozrazuje. 

Mezi další výbavu patří dvojice 2Mpx fotoaparátů a nechybí ani vestavěné 1W reproduktory s impedancí 8 ohmů. Celý systém je napájen pomocí poměrně silné 7500mAh lithium polymerové baterie, která by měla tablet udržet v chodu až 10 hodin. Mezi konektivitu tabletu patří tradičně kromě Wi-Fi a Bluetooth 4.0 také fyzické konektory jako je port micro USB (USB 2.0), výstup HDMI 1.4a či 3,5mm audio jack pro připojení sluchátek. 

MSI vydává svůj nový tablet S100 s procesorem Intel Bay Trail-T a Windows 8.1
i Zdroj: PCTuning.cz

Jediné, co výrobce zatím neodhalil, je cena tohoto nového tabletu. Na cenu však nebudeme muset dlouho čekat, protože by se měl tablet během několika následujících dnů dostat na pulty obchodů. 

Zdroj: techPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama