msi-zahajilo-prodej-sveho-noveho-herniho-notebooku-gt72-dominator-pro-s-grafikou-geforce-gtx-880m
Novinka MSI zahájilo prodej svého nového herního notebooku GT72 Dominator Pro s grafikou GeForce GTX 880M

MSI zahájilo prodej svého nového herního notebooku GT72 Dominator Pro s grafikou GeForce GTX 880M

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

6. 8. 2014 14:30 13

Společnost MSI uvádí na trh svůj nejnovější herní notebook GT72 Dominator, který je mimo jiné vybaven herní grafickou kartou GeForce GTX 880M.

Reklama

Jedná se o tradiční herní notebook série Gaming od MSI, jeho vzhled se tudíž nese v kombinaci černé a červené barvy. Masivní konstrukci dominují rovné linie. Jelikož se jedná o model s číslovkou 7 v názvu, dočkáme se u něho 17,3palcového matného displeje s rozlišením 1920 × 1080 pixelů. 

Mozkem notebooku je procesor 4. generace Intel Core i7-4710HQ, kterému může v závislosti na konfiguraci sekundovat až 32 GB DD3L pamětí umístěných ve čtyřech SO-DIMM slotech. O grafickou stránku výkonu se stará zmíněná grafická karta GeForce GTX 880M s 8 GB GDDR5 pamětí. 

Vnitřní úložiště je řešeno různými kombinacemi SSD a pevného disku. Nejvyšší model by měl nabídnout kombinaci čtyř SSD disků s kapacitou až 512 GB zapojených do konfigurace RAID 0 s jedním 1TB pevným diskem s rychlostí otáčení ploten 7200 RPM. Vybrat si dále budeme moci z BD vypalovačky či DVD Super Multi mechaniky.

MSI zahájilo prodej svého nového herního notebooku GT72 Dominator Pro s grafikou GeForce GTX 880M
i Zdroj: PCTuning.cz

Mezi další výbavu patří například čtečka paměťových karet SD, síťová karta Killer DoubleShot Pro či dvojice reproduktorů se subwooferem Dynaudio. Za zmínku rozhodně stojí také klávesnice s plným různobarevným podsvícením z dílny firmy SteelSeries. 

Konektivita notebooku je reprezentovaná šesti porty USB 3.0, dvěma výstupy mini DisplayPort 1.2, jedním výstupem HDMI 1.4 a trojicí audio výstupů společně se vstupem pro sluchátka. Bezdrátově se je pak možné připojit pomocí Wi-Fi či Bluetooth 4.0. Celý systém je napájen 9článkovou Li-Ion baterií s kapacitou 83 Wh. Baterie je dobíjena pomocí dodávaného 230W adaptéru. Notebook není žádný střízlík, o čemž vypovídá i jeho celková hmotnost, která je 3,78 kg. 

Některé konfigurace notebooku už jsou k vidění i u nás. Jejich ceny začínají přibližně na 51 000 Kč.  

Zdroj: techPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama