tak-takhle-ma-udajne-vypadat-chystany-vr-headset-od-samsung
Novinka Tak takhle má údajně vypadat chystaný VR headset od Samsung

Tak takhle má údajně vypadat chystaný VR headset od Samsung

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

10. 7. 2014 06:00

Na internetu se objevuje stále více zkazek o chystaném VR headsetu od Samsung. Nyní vyplul na povrch dokonce 3D návrh, který by měl údajně odhalovat podobu chystané obdoby Oculus Rift z dílny společnosti Samsung. 

Reklama

Že Samsung chystá vlastní headset pro promítání virtuální reality není zas až takovým překvapením, vzhledem k tomu, že tento technologický gigant působí téměř v každé oblasti výpočetní techniky.  Podle současných spekulací by se zařízení mělo jmenovat Samsung Gear VR a mělo by se tedy stát dalším přírůstkem do série nositelný zařízení s označením Gear. 

Tak takhle má údajně vypadat chystaný VR headset od Samsung
i Zdroj: PCTuning.cz

Zmíněný renderový obrázek Gear VR zveřejnil portál SamMobile společně s informací, že Samsung chystá VR headset oficiálně oznámit v rámci veletrhu IFA 2014, který se obvykle koná první týden v září. 

Další podrobnosti a specifikace chystaného zařízení bohužel zatím známy nejsou. Téměř jisté je pouze to, že by se nemělo jednat o samostatně fungující zařízení. K jeho provozu by totiž mělo být vyžadováno propojení s některým kompatibilním smartphonem či tabletem série Galaxy. 

Zdroj: SamMobile

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama