chytry-naramek-od-microsoft-bude-mit-11-senzoru-a-na-trh-dorazi-v-rijnu
Novinka Chytrý náramek od Microsoft bude mít 11 senzorů a na trh dorazí v říjnu

Chytrý náramek od Microsoft bude mít 11 senzorů a na trh dorazí v říjnu

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

30. 6. 2014 19:00

O tom, že Microsoft chytrá svůj chytrý náramek se spekuluje už nějaký ten týden. Nyní přichází magazín TomsHardware se zprávou, že bychom se ho měli dočkat již ve čtvrtém čtvrtletí letošního roku. 

Reklama

O prvním "nositelném" zařízení od Microsoft toho zatím moc známo není. První informace ale odhalují, že by mělo být vybaveno celkem 11 senzory, které budou pravděpodobně snímat různé proporce nositele. Vybaven bude také různými čipy od TI a Atmel. Jaké metriky náramek bude měřit, zatím stále jasné není. Můžeme jen doufat, že tentokráte Microsoft překvapí. Údajně bychom se měli dočkat také otevřeného API, tudíž i široké škály aplikací pro náramky. Mimoto bude mít zařízení také multi-platformní kompatibilitu.  

Chytrý náramek od Microsoft bude mít 11 senzorů a na trh dorazí v říjnu
i Zdroj: PCTuning.cz

Musím upozornit, že se stále jedná o spekulace, které nejsou podpořeny vyjádřením výrobce. TomsHarware také uvádí, že Microsoft SmartBand dorazí na trh přibližně v říjnu. Donedávna se navíc spekulovalo o tom, že první nositelné zařízení Microsoft bude mít formu hodinek. Zda Microsoft na úkor náramku od hodinek upustil, nebo se jich dočkáme až později, jasné také není. 

Zdroj: 1, 2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama