phil-spencer-z-microsoftu-rika-ze-e3-vyhrali-hraci
Novinka Phil Spencer z Microsoftu říká, že E3 "vyhráli" hráči

Phil Spencer z Microsoftu říká, že E3 "vyhráli" hráči

Lucie Jiříková

Lucie Jiříková

13. 6. 2014 15:00 3

Konec každé výstavy E3 doprovází debata o tom, která ze společností "vyhrála" E3. Podle Phila Spencera, šéfa Xboxové divize, to tento rok nebyl Microsoft, Sony, Nintendo a ani žádná jiná společnost. E3 2014 totiž podle něj vyhráli sami hráči.

Reklama

"Viděli jsme úžasné hry pro Xbox, Sony a Nintendo, za nimiž stojí inovativní tvůrci. Někteří lidé se ptají, kdo tento týden vyhrál a odpověď je naprosto jednoduchá - hráči." napsal Spencer v příspěvku na Xbox Wire. "Je skvělé vidět, že je náš průmysl zdravý a přináší to, co všichni chceme - skvělé hry." 

Phil Spencer z Microsoftu říká, že E3 "vyhráli" hráči
i Zdroj: PCTuning.cz

V článku Spencer poděkoval všem za sledování pondělní konference Microsoftu, za návštívení Microsoftu během výstavy E3 a za čtení o nových hrách. "V následujících měsících Microsoft vydá hned 9 exkluzivních her pro Xbox One a další už jsou na obzoru." pokračoval Spencer.

"Náš tým se zaměřuje na to, aby hráčům poskytl ten nejlepší line-up exkluzivních her, nových funkcí a vylepšení pro Xbox One." řekl Spencer a dodal, že už se "těší na naše názory". Za tímto účelem vznikl web. Pokud Microsoftu chcete sdělit své dojmy i vy, navštivte stránky zde.

Zdroj: GameSpot

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama