spolecnost-lian-li-chysta-na-computex-2014-predstavit-tri-nove-pc-stoly
Novinka Společnost Lian-Li chystá na Computex 2014 představit tři nové PC stoly

Společnost Lian-Li chystá na Computex 2014 představit tři nové PC stoly

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

21. 5. 2014 08:00

Jedná se o tři nové počítačové skříně, které mají formu stolu. Kromě nich chystá Lian-Li představení sedmi nových tradičních počítačových skříní. 

Reklama

Lian-Li nové skříně představí v rámci veletrhu Computex 2014 v Tajpei na Tchaj-wanu, který se, jak jistě víte, koná od 3. do 7. června. Představen bude model DK01, který byl k vidění již na CeBIT 2014, a dva další modely s označením DK02 a DKQ1. Jedná se o hybridní skříně, které mají podobu počítačového stolu, do něhož lze instalovat komponenty. Všechny stoly jsou z velké části tvořeny z hliníku s prosklenou deskou, přes kterou jsou vidět komponenty. 

Společnost Lian-Li chystá na Computex 2014 představit tři nové PC stoly
i Zdroj: PCTuning.cz

Lian-Li na této akci snad odhalí i ceny těchto hybridních skříní, které pravděpodobně nebudou nejnižší. O tom, že si podobný stůl můžete udělat i doma, svědčí výtvor kolegy Pavla Urbánka nazvaný Projekt UDesk. Kromě tří zmíněných skříní s podobou počítačového stolu se můžeme těšit také na zmíněných 7 nových modelů tradičních skříní. Lian-Li by mělo nabídnout skříně formátů mini, micro, midi i full tower. Všechny skříně se, jak už bývá u této značky zvykem, pochlubí povrchem z kartáčovaného hliníku a vysokou kvalitou zpracování.   

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama