cherry-vydava-novou-bezdratovou-mys-mw-2400-a-klavesnici-kw-2000
Novinka CHERRY vydává novou bezdrátovou myš MW 2400 a klávesnici KW 2000

CHERRY vydává novou bezdrátovou myš MW 2400 a klávesnici KW 2000

Ondřej Štěpánek

Ondřej Štěpánek

15. 5. 2014 11:00

Německý specialista na PC periferie, společnost CHERRY, rozšiřuje svoje portfolio vstupních zařízení pro kancelářské použití o bezdrátovou myš MW 2400 a bezdrátovou klávesnici KW 2000.

Reklama

Bezdrátová myš CHERRY MW 2400 cílí především na použití v kancelářích a na jiných pracovištích. Myš má jednoduchý vzhled a nízký profil. Vybavena je pouze základními třemi tlačítky a má oboustrannou konstrukci, což znamená, že je vhodná jak pro leváky, tak pro praváky. Využit je optický snímač s rozlišením 1200 DPI. Pro připojení slouží malý nano USB přijímač, který zajišťuje bezdrátový přenos v pásmu 2,4 GHz. Dočkáme se také indikátoru stavu baterie.   

CHERRY vydává novou bezdrátovou myš MW 2400 a klávesnici KW 2000
i Zdroj: PCTuning.cz

Nová bezdrátová klávesnice CHERRY KW 2000 je ideální pro typické kancelářské úkoly, je totiž velice tichá a využívá nízkozdvihové klávesy. Výrobce slibuje také vysokou spolehlivost a životnost této klávesnice. Jednotlivé znaky jsou na klávesy vytištěny pomocí laserového gravírování, díky čemuž by neměly být smazány dlouhodobým čištěním. Životnost kláves by měla dosahovat až deseti milionů úhozů. Kromě tradiční sady kláves nalezneme také čtyři funkční tlačítka, která umožňují vyvolání kalkulačky, spuštění e-mailového klienta, prohlížeče a uvedení PC do režimu spánku. 

CHERRY vydává novou bezdrátovou myš MW 2400 a klávesnici KW 2000
i Zdroj: PCTuning.cz

Jak myš, tak klávesnice jsou nyní k dostání v černém provedení. Ceny bohužel výrobce prozatím neodhalil. 

Zdroj: TechPowerUp

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama