darek-k-nezaplaceni-aneb-jak-woz-osobne-predaval-imac
Novinka Dárek k nezaplacení aneb jak Woz osobně předával iMac

Dárek k nezaplacení aneb jak Woz osobně předával iMac

Ondřej Košťál

Ondřej Košťál

1. 4. 2014 14:30 4

Přijde takhle Steve Wozniak a zazvoní na dveře se slovy: „Zásilková služba. Máte zde balík z Apple Store.“ Jestli to někomu zní jako vtip, tak není. Jednou si na doručovatele zásilek Steve opravdu zahrál.

Reklama

Steve Wozniak dostal od Googlu supertelefon Galaxy Nexus

Potkat se se spoluzakladatelem společnosti Apple, Stevem Wozniakem, by chtělo asi mnoho lidí. Kdybyste se s ním setkali na nějaké konferenci, pravděpodobně tam budete třeba právě kvůli němu. Pokud by vám ale Woz zazvonil u dveří se slovy „nesu ti nový počítač od Apple“, asi byste také jen nevěřícně zírali.

Dárek k nezaplacení aneb jak Woz osobně předával iMac
i Zdroj: PCTuning.cz

Přesně to se stalo Emmě. Její otec, který si se Stevem dopisoval přes email, mu před pár lety napsal, jestli by trochu pobavil jejich dceru a předal jí nový iMac. Steve pozvání přijal a se svojí ženou, Janet Wozniakovou, přijeli. Janet měla kameru a vše natočila. Nejprve jim Emmy otec předal nový iMac a nechal je zásilku doručit. Jak vše probíhalo? To ukazuje video, které bylo nyní zveřejněno.

Nebudu vám prozrazovat, jak vše dopadlo. Nicméně je pěkné vidět, že ne všichni lidé, kteří stojí za velkými věcmi, se starají jen o sebe a své peníze.

Kdybyste měli tu možnost, tak kdo by vám měl doručit váš vytoužený produkt? A co by to bylo?

Zdroj: Gizmodo

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama